Tätä valmennus on

Valmennuksen tavoitteena on valmennettavan pääseminen tavoitteisiinsa. Sivutuotteena syntyy innostusta ja voimaantumista. Valmentaminen kehittää yksilön vuorovaikutustaitoja, itsetuntemusta ja itseluottamusta. Valmennuksen avulla voi kehittyä uusiin rooleihin omia vahvuuksiaan käyttämällä, saavuttaa parempia tuloksia ja saada pysyviä muutoksia aikaan. Oman potentiaalin käyttö tehostuu ja toimintatavat kehittyvät tavoitteellisemmiksi.

Valmentamisessa hyödynnetään positiivista psykologiaa, kognitiivisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. Valmentamisessa on mukana NLP:tä ja ripauksia itämaista filosofiaa, humanismia ja eksistentialismia. Lähtökohtana on nykyhetkestä työskentely kohti tulevaisuutta ja tavoitteita.

Valmennus on aina 100% luottamuksellista. Valmentaja ei neuvo, vaan auttaa oivaltamaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla. Yritysvalmentaja ei ole asiakkaan alan asiantuntija, vaan valmennuksen asiantuntija. Kuitenkin aina kun valmentajalla on hyödynnettävää kokemusta, vinkkejä ja neuvoja, ne voidaan tuoda esiin, mikäli valmennettava niin haluaa. Yritysvalmentajan oma kokemus yritystoiminnasta auttaa ymmärtämään mitä valmennettava tarkoittaa kertoessaan tilanteistaan ja tavoitteistaan.